Preuzimanje Noel je Nuggets

noelNoel je Nuggets

U TRW sam ja bio odgovoran
za middleware koji je povezivao PC i Mainframe
dijelove raznih aplikacija.
Za ParcPlace – DigiTalk sam radio na distribuirani Smalltalk sistem.

Izvornik: Download

Nuggets su kratke jasno primjera da ti dam nešto što radi će vam pomoći da dođe i do brzo brzinu. Ove Nuggets su izrađeni u drvo web stranica za brz i jednostavan pristup.


Nuggets za Java

Ovo je zbirka jednostavnih Java primjera s objašnjenjima.

Instalacija: Kreirajte direktorij pod nazivom \java na Windows ili ~/javana Linuxu i raspakujte ovu datoteku u nju. Kao što unzips, to stvara direktorij nazvan javanuggets i stavlja drvo HTML datoteke i primjere u nju. Usmjerite vaš web preglednik na javanuggets\index.html da biste pregledali sadržaj.


Nuggets za Jini

Ovo je zbirka jednostavnih Jini primjera s objašnjenjima.

Instalacija: Kreirajte direktorij nazvan c:\sun\jini i proširiti ovaj zip datoteku u nju. To će stvoriti c:\sun\jini\nuggets pod-imenik sa web stranice i primjere ispod toga. Za obilazak, usmjerite vaš web preglednik na c:\sun\jini\nuggets\index.html


Nuggets za Quicktime

Ovo je zbirka primjera i objašnjenja koja daje programer brzo ulaz u Quicktime programiranje. Primeri su u OSX / C, OSX / Java, i Windows / C.

Instalacija: Raspakujte i otvoriti nuggets_quicktime/index.html datoteku s web preglednik.


Grumenje iz Biblije

Ovo ima zbirku kratkih misli i jednostavan proučavanje Biblije vještine će vam pomoći da rastu u vašem odnosu sa Bogom.

Instalacija: Ovo je self vađenje datoteke. Preuzmite biblenuggets.exedatoteku i pokrenite ga. Kako se radi, je biblenuggets direktorij je napravljen i sve web stranice i programe nalaze se u njega. Usmjerite vaš web preglednik na biblenuggets\index.html datoteku.